Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er det gengeldt?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år.
Tak for dit brev. Det er aldrig helt nemt med den kærlighed, så det er flot, at du har skrevet ind til os. Som jeg læser dit brev, er du i tvivl om hende pigen også godt kan li’ dig, og hvis hun kan, hvorfor hun så skriver med en anden dreng på facebook..? Jeg kan godt forstå, hvis du blev trist over, at du så hun skrev sammen med ham, når du nu godt kan li’ hende. Jeg tænker, at den nemmeste måde at finde ud af om hun kan li’ dig, er ved at spørge hende direkte. Jeg kan godt forstå, hvis du er lidt bange for at spørge hende direkte, for hvad så hvis hun måske siger nej..?? Så måske du i stedet kan skrive en mail til hende, lidt a la et kærestebrev, hvor du fortæller hende at du faktisk rigtig godt kan li’ hende og spørger hende, hvordan hun har det med dig. Samtidig kan du så fortælle hende, at du blev ked af det, da du så at hun skrev sammen med en anden dreng… Du starter dit brev med at fortælle, at du er lidt en player, så det kan jo også være, at hun er bange for, at du ender med at såre hende, og at du bare mener det for sjov det du siger, men det kan du så også forklare hende i brevet. En anden ting du kunne gøre, var måske at spørge en af hendes veninder, eller måske hendes tvillingesøster..?? Jeg håber, at du kan bruge mit svar, ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen, eller måske ringe til BørneTelefonen på 116 111 De bedste hilsner BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat