Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ER 16 OG ALDRIG FÅET MIT FØRSTE KYS

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 16 år.

Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl om, hvad du skal gøre.
På den ene side kan man sige, at løgnen måske går ind under kategorien en “hvid løgn”. I princippet kommer det slet ikke de andre ved, at du ikke har fået dit første kys. For mange kan det være ret privat, hvem man kysser på. Jeg er også helt med på, at man snakker om de her ting, når man er sammen med alle veninderne. og det derfor er rigtigt rart at kunne være en del af det.

Set fra en anden vinkel, så kan løgne og hvide løgne nemt give én problemer, hvis der kommer for mange spørgsmål omkring løgnen. Det kan ende med at blive ubehageligt at skulle blive ved med at lyve, hvis det er noget, I snakker meget om. Jeg tænker også, at det ikke er specielt rart at sidde og frygte, at få et bestemt spørgsmål som f.eks. “Hvem fik du dit første kys af?”

Hvis du gerne vil ud af løgnen, så kan du på et passende tidspunkt sige, at du ikke har fået dit første kys endnu, og du kun har sagt det, fordi du ikke ville være den eneste, som ikke har fået et kys endnu. Du kan også fortælle, at det er noget, du glæder dig til og derfor er ærgerlig over, at det ikke er sket endnu. Hvis det altså er tilfældet?

Hvis du vælger at holde fast i din historie, så kan du sige, at du ikke har lyst til at snakke om det, og det ikke var noget specielt for dig, så du ser frem til dit næste kys. På den måde kan du få samtalen drejet over på noget andet. Det er samtidig helt i orden, hvis der er ting, man helst vil holde for sig selv. F.eks. hvem man har kysset.

Jeg ved godt, at det er træls at være den eneste, der ikke har prøvet et eller andet bestemt. Det kan være i alle mulige sammenhænge. Jeg vil bare fortælle dig her til slut, at der er massere af 16 årige, der ikke har haft sit første kys endnu, så du er ikke den eneste. Du har heldigvis massere af år til at få en masse fantastiske kys i.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat