Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En lille flirt, men er jeg mere for ham?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige 13 år.

Det kan være hyggeligt og sjovt med en lille flirt, hvor man fx skriver sms'er sammen. Men jeg kan godt forstå, at du synes, at drengen fra din klasse er gået over din grænse med de sms'er, som han har skrevet. Som du skriver, så er han gået over din grænse. Og det er meget vigtigt at lytte til dig selv her. Du skal holde fast i, at det han skriver, ikke er i orden for dig.

Jeg tror, at det bedste du kan gøre, er at skrive det til ham, som det er. Du kan fx skrive "hej, jeg synes det har været hyggeligt at skrive sammen med dig, men nu synes jeg, at det du skriver, går over min grænse. Så hvis vi skal blive ved med at skrive sammen, så skal du ikke skrive seksuelle ting i sms'erne. Ellers vil jeg ikke være med mere." Det kan nogen gange være nemmere at skrive det til ham, end at skulle sige det ovre i skolen.

Hvis han er en sød dreng, så vil han respektere dig og stoppe. Det kan også være en god idé at fortælle det til dine forældre. For så kan de også hjælpe dig, hvis du synes, det er svært at få det sagt til drengen. Jeg ved, at det kan være svært at tale om sådan noget med sine forældre. Men måske kan du vise dem dit brev her?

Du spørger, hvad han mener med de snaps. Og det kan jo være rigtig svært at vide. Det kan jo være, det er hans måde at sige at han godt kan lide dig. Eller det kan være, at han bare synes, det er sjovt at skrive den slags ting. Men hvis du vil have et rigtigt svar, må du nok spørge drengen selv.

Kender du for resten www.sikkerchat.dk? 

Her kan du få gode råd til at hvordan man chatter og sms'er på en sikker måde.

De bedste hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat