Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengeproblemer/ tvivler

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år,

Det kan være rigtig hårdt at ‘give slip’ på en flirt, hvis man har været glad for personen. En flirt kan gøre én rigtig glad, og derfor kan det nærmest gøre helt ondt, hvis den skal stoppe.

Det er svært at sige, om der er noget ‘galt’, når din ven virker ‘underlig’. Det er ikke sikkert, der er noget galt – og hvis der er noget galt, er det ikke sikkert, det har noget med dig at gøre. Der kan være mange grunde til, at drengen virker anderledes. Måske har han mange andre ting at tænke på – eller måske er han bare ikke helt klart til, at flirten skal blive til mere, end den var.

Uanset hvad der foregår hos drengen lige nu, lyder det ikke som om, det er så rart at være en del af flirten i øjeblikket? Man kan bruge mange tanker på at undre sig over, om der er noget galt – og hvad der er galt. Det kan fylde så meget, at det kan være helt svært at koncentrere sig om noget andet. Det kender du måske?

Det lyder som om, du har nogle rigtig gode veninder. Når de siger, at du skal droppe ham, er det garanteret fordi, de kan se, at du er lidt ked af det – eller at de synes, du fortjener en flirt, der ikke sender forskellige signaler.

Når flirten pludselig fylder meget i ens tanker på en måde, der gør én lidt ked af det, kan det hjælpe, hvis man prøver at lægge den lidt på hylden i et stykke tid. Det betyder ikke, at flirten skal stoppe helt. Måske starter I flirten igen på et andet tidspunkt, men lige nu vil det måske være meget rart at tage en pause fra den?

Det kan være rigtig svært i starten – og man er måske meget ked af det og føler hjertesorg. Det er helt sikkert, at det går over, men i den periode, hvor det er svært at give slip og tænke på andet end ham, kan det være en god idé at snakke med sine veninder om det – eller måske ens forældre? Og så kan det være en rigtig god idé, hvis man sørger for at lave nogle gode aftaler med sine veninder og sin familie. Så du ved, at du skal ud og lave noget sammen med dem – og ikke hver dag kommer til at sidde derhjemme alene og tænke over flirten.

Du er også altid velkommen til at SMS’e eller ringe herind (nummeret er 116 111), hvis du har brug for at snakke med nogen om det, men ikke helt kan finde ud af, hvem du skal snakke med? Du er også altid velkommen på Chatten.

Uanset hvad der sker, er jeg helt sikker på, at du på et tidspunkt vil opleve en flirt, som giver dig sommerfugle i maven og gør dig i godt humør!

De bedste hilsner
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat