Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge, piger eller begge dele

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 12-årige dreng,

Det kan være svært at vide, hvordan man skal forstå sine følelser, så jeg kan godt forstå, hvis du er lidt forvirret.

Ud fra din beskrivelse så kunne det godt lyde som om, at du kan lide din sidemakker på måde, som er mere end venskabelig. Så måske er du til drenge, men det kan også godt være, at det bare er din sidemakker, som du har det sådan med - og altså ikke nødvendigvis andre drenge. Ofte vil folk gerne putte seksualitet i nogle bestemte kasser, f.eks. om man er hetroseksuel, homoseksuel eller biseksuel. Nogle gange er seksualiteten dog mere flydende, f.eks. at man ikke nødvendigvis generelt tænder på drenge, men alligevel bliver forelsket i en bestemt person, som så tilfældigvis er dreng. Andre gange skifter det måske igennem livet, hvad man tænder på.

Nu håber jeg ikke, at jeg gør dig mere forvirret. Min pointe er blot, at man ikke nødvendigvis behøver tage en beslutning om, hvorvidt man er til det ene eller til det andet. I stedet skal man bare mærke efter, om hvem man kan lide, og så tage den derfra. Derfor kan det selvfølgelig alligevel være meget rart at snakke med nogle, som forstår de her slags tanker, så du kan evt. tjekke denne rådgivning http://lgbtungdom.dk/radgivning/ungdomstelefonen/  ud.

Jeg håber, at mit svar gav lidt klarhed. Ellers er du meget velkommen til at ringe ind til Børnetelefonen på 116111.

Kærlig hilsen

Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat