Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng har crush på mig!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

Tak for dit brev. Det lyder dejligt, at der er en, der forelsket i dig, som du synes virker sød. Jeg kan godt forstå, det måske føles lidt mærkeligt pludseligt at få den slags opmærksom, når du ikke har prøvet det før.

Du spørger, hvad du skal gøre og jeg tænker, du måske mener, om du skal sige noget tilbage til ham eller om det nu betyder I skal være kærester?

For det første behøver du ikke have et crush på ham, fordi han har på dig. Hvis I begge godt kan lide hinanden, er der ikke noget bestemt man skal gøre. Det er bare vigtigt, at du gør det du har lyst til. Det er også helt okay ikke at gøre noget.

Måske har du ikke lyst til at gøre noget, men synes det bare er rart med opmærksomheden og at få øjenkontakt med Albert engang imellem? Måske får du lyst til at spørge ham om I skal være kærester?

Hvis du har lyst til at være mere sammen med ham og lære ham lidt bedre at kende, har vi nogle gode råd til det i vores scoreguide her: https://bornetelefonen.dk/scoreguide/

Held og lykke med at mærke efter, hvad du har mest lyst til, der skal ske nu.

Kærlig hilsen,

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat