Brev

Dreng forelsket i mig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære S

Det kan lyde lidt fjollet, men dem, som vi bliver forelsket i, er ofte personer, som man både synes er vildt søde og samtidig også kan være meget irriterende på andre tidspunkter. På den måde er der meget, der kan virke “mærkeligt”, når man er forelsket. Men det er altså helt almindeligt.

Din veninde synes måske noget andet end dig, og det er jo også ok. Måske kan du starte med at sige til hende, at du allerede synes. det er svært nok at være forelsket, så om hun måske vil lade vær med at drille dig med det. Kunne det være en mulighed at sige det til hende? Du kan jo sige det med et smil på læben..

Måske har hun selv prøvet at være forelsket og ved derfor, at det faktisk også er lidt hårdt at rende rundt med en masse følelser. Måske hun har nogle gode tips til, hvad du kan gøre, når hun først finder ud af, at han faktisk betyder noget for dig. Du kan jo prøve at høre hende.

Der er flere forskellige ting, man kan gøre, når man er forelsket – men det er en god ide at forsøge at give nogle tydelige signaler til den anden, så han ved, at du synes, han er lidt interessant. Måske kan du sige til ham, at “det er hyggeligt at følges” og andre små ting, der viser ham, at du synes, han er lidt mere end en sød ven. Hvis du har mod på det, kan du jo også høre, om han har lyst til at ses en dag?

Hvis der skal ske noget, er det vigtigt, at man sætter sig selv lidt på spil, for ellers kan man ende med, at der slet ikke sker noget. Der er selvfølgelig også en risiko for, at han ikke har det på samme måde, men det kan man ikke vide, før man forsøger at gøre noget ved det.

På vores hjemmeside kan du læse om forelskelse og kærlighed. Måske kan du også bruge nogle af de råd, der ligger der? Du kan jo tage et kig ved at trykke her.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat