Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

det at scoore

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15 år

Tak for dit brev. Det med at score er ikke altid lige let, og jeg tænker, at der er andre, som også står i en lignende situation, der kan finde hjælp i mit svar til dig.

Det er ikke altid helt let at score. Det, der virker den ene dag, er ikke sikkert virker den næste. Og det, der virker på en pige, er ikke sikkert virker på en anden, desværre. Nu ved jeg jo ikke, hvad du har prøvet at gøre, men hvis der nu er en pige, som du godt kan li’, kan du jo prøve at komme til at snakke med hende lidt mere. Finde ud af hvad hendes interesser er og spørge ind til det. Giv hende komplimenter om enten hendes tøj, hendes hår, eller noget hun siger eller gør, det plejer piger godt at kunne li’.

Jeg ved ikke, om du har set det, men inde på vores hjemmeside har vi et tema om forelskelse, hvor der lige præcis står lidt om det at score, måske kan du finde noget der du kan bruge: Scoretips >>

 

Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke.

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat