Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Deprissioner! AKUT:-( (Græder mig i søvn hver dag)

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige

Tak for dit brev, som jeg tænker bare dufter af kærlighed til denne dreng, han må jo være noget helt særligt! Det lyder som om, du er blevet godt og grundigt forelsket – og har været det i et godt stykke tid – i denne vidunderlige dreng. Og forelskelse er oftest en skøn følelse, som giver os styrke til at klare alle problemer og se lyst på livet... Men når vores forelskelse enten ikke er gengældt eller ikke mulig, så kan det blive til nogle voldsomme følelser, som kan gøre os både kede af det og forvirrede – og det kan være helt svært at tænke på andet. Det lyder lidt som om, det er sådan nogle følelser, du oplever i øjeblikket, er det rigtigt?

Jeg kan ikke helt læse i dit brev, om I har været gode venner i de år, inden du flyttede, eller du mere har været sådan en hemmelig beundrer af ham i de år? Hvis I har været venner, tænker jeg, at der måske er en fælles tredje ven eller veninde, som kan hjælpe dig med at få beskeder igennem til ham? Hvis ikke der er en fælles ven, så tænker jeg, at du måske bare skal sætte alt ind på at komme i kontakt med ham – skrive brev og sende med posten, ringe på hans forældres telefon, skrive til ham på Facebook og håbe at han logger på en dag... Alt hvad du kan komme på af idéer til at få kontakt med ham. Og håbe at der er bare én af mulighederne, der duer...

Det kan måske virke lidt overvældende, men det lyder til, at du har brug for at fortælle ham, hvordan du føler og måske er det vigtigt for dig at føle, at du har gjort hvad du kunne for at I skal få kontakt. Det er ikke til at vide på forhånd, hvad der kommer ud af det, men jeg tænker, at det kan hjælpe dine følelser, at du handler på dem, altså gør noget for at ændre den situation, du sidder i nu...

En anden ting jeg tænker lidt på er, om den tomhed du beskriver, kan hænge sammen med at du er flyttet og måske ikke er ´landet´ helt endnu det nye sted? Det kan godt tage et stykke tid, før man sådan rigtig mærker, at man er faldet til og føler sig hjemme. Er der nogle nye veninder eller venner, som du er begyndt at være sammen med? Eller måske er du startet til noget sport eller anden fritidsaktivitet? Det kan alt sammen dels aflede dine tanker lidt i forhold til at være trist og savne den søde dreng, og samtidig være med til at give dig nye venskaber og følelsen af at høre til i nogle nye venskaber og fællesskaber. Måske det kunne være noget, du har lyst til, hvis du ikke allerede er i gang.

Du spørger, om vi tænker, at dine drømme og den oplevelse i centeret kan være et tegn... Det kan jeg nok ikke svare helt skråsikkert på, for det handler mere om, hvad man selv tror på. Tror man på Gud, tror man på gode ånder eller engle eller nogle helt fjerde... Men det lyder i hvert fald til at være en rigtig dejlig drøm, som du husker helt tydeligt. Og jeg kan godt forstå, at oplevelsen i centeret har gjort stort indtryk på dig, det er da lidt spøjst, at du lige har bedt til Gud om at møde ham. Nogle siger, at man drømmer om noget af det sidste, man tænker på inden man falder i søvn og noget af det, som fylder meget i ens tanker i løbet af dagen, så måske kan du prøve at tænke på ham lige inden du sover og se, om det kan give nogle gode drømme?

Jeg tror, det vil lette dig at få fortalt ham om dit savn og dine følelser for ham, så måske skal du give det en ekstra chance at få kontakt til ham..?

Jeg håber, at det lykkedes for dig!

Bedste ønsker fra

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat