Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

De er/var ærkefjender…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år 

Tak for dit fine brev. Hvor er det dejligt at høre, at du er forelsket i en dreng, der er så sød og behandler dig godt.

 

Når du skriver at din BFF og ham er ærkefjender, bliver jeg rigtig nysgerrig på hvordan det kan være, det er blevet sådan. Kender du mon noget til deres forhold – hvad har forårsaget, at de ikke kan lide hinanden nu? Har din BFF mon sagt, at hvis du bliver kærester med ham, så er I ikke BFF mere? 

Jeg kan rigtig godt forstå, at du ikke vil miste din BFF. Når du skriver, at du har forsøgt at undgå og glemme fyre i et halvt år, fortæller det mig, at din veninde betyder rigtig meget for dig.  

Jeg tænker ikke, at dette behøver være en situation, der hedder enten eller. Et godt råd til dig, kan være at starte med at snakke med din veninde omkring det her. Fortæl hende, hvor meget hun betyder for dig, og hvordan du har det med fyren. Kunne det tænkes, at din veninde slet ikke er klar over dine følelser for ham? Måske hun ville føle anderledes og måske endda være forstående, hvis du snakkede med hende. Det er min erfaring, at det tit kan hjælpe rigtig meget, at snakke om tingene. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at ringe på 116 111, eller benytte vores chat.

 

Venlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat