Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush, Kærlighed eller andet?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 14 årige Dreng

Hvor er det bare sejt, at du går op i mytologier og kristendom. Og endnu mere sejt, at du står ved at være den du er. Det er der mange, der ikke tør. Hold endelig fast i dine interesser. Og tak fordi du deler dine tanker med os.

Det kan nogen gange være rigtig svært at finde ud af, hvad man føler. En ting er sikkert. Det er kun en selv, der ved, hvordan man føler. Dine følelser er dine helt egne. På den måde er det så svært med alle definitionerne. For alle mennesker er forskellige, og har forskellige opfattelser af definitionerne. Nogen føler forelskelse ved små stik i hjertet, når de ser personen de kan lide, mens andre kan mærke det i hele kroppen. Husk på at forelskelse bare er et ord, dine følelser er dem du skal lytte til.

Det kan være en idé at tilbringe noget mere tid sammen med pigen fra din klasse. Måske kan det hjælpe dig på vej til at finde ud af, hvad du føler. Du kan også prøve at tale med nogen om det. Måske nogen af dine drengevenner eller din mor eller far? Nogen gange når man siger noget højt, kan det nemlig gøre, at man forholder sig til det på en helt anden måde end før.

Du kan også ringe ind på 116111, hvis du har lyst. Her sidder rigtig søde rådgivere klar til at hjælpe dig.

Jeg håber mit brev har hjulpet dig lidt på vej.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat