Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

“Chrush” på snapchat

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige

Det er rigtig dejligt at høre, at du har mødt en dreng på nettet, du har skrevet sammen med i to år. Jeg kan godt forstå, at du har spurgt ham om et billede. Og det er også helt naturligt, at du har fået lyst til at mødes med ham i virkeligheden.

Men som du skriver, bryder din mor sig ikke om, at du skal mødes med drengen i virkeligheden. Det kan jeg også godt forstå. For det svære ved forelskelser over nettet er jo, at man aldrig kan være helt sikker på, hvem det i virkeligheden er, man skriver sammen med!

Heldigvis er langt de fleste ærlige – og er også i virkeligheden dem, de giver sig ud for at være. Men alligevel skal du passe på. Derfor er det vigtigt, at du tager nogle forholdsregler, hvis du alligevel beslutter dig for at møde drengen. 

I bør aftale at mødes på et offentligt sted, hvor der er andre mennesker. Fx på et bibliotek eller en cafe.

I kan aftale, at han er der først og så skal sidde/stå et bestemt sted og vente på dig. På den måde kan du sikre dig, at han er den, han har givet sig ud for. 

Du bør aldrig mødes med nogen alene. Du bør altid have din mor, en god veninde eller en anden i nærheden. 

Og du bør altid fortælle det til andre, når du skal mødes med en, så du ikke tager alene afsted, uden at nogen ved, hvor du er. 

Nogle af de her idéer kan du måske prøve at snakke med din mor om, så hun kan se, at du også tænker over ikke at gøre noget dumt? Ligesom jeg har kunnet læse af dit brev, tror jeg nemlig også, at din mor ved, at du er en fornuftig pige. Og at du langt hen ad vejen kan passe på dig selv. Men selvfølgelig vil din mor passe godt på dig – og være sikker på, at du ikke kommer til at opleve noget ubehageligt. 

Jeg håber, du finder en måde, så du sikkert og trygt, kan lære drengen bedre at kende. Pas rigtig godt på dig selv. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat