Brev

Biseksuel, hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år

Mange tak for dit fine brev.

Du er blevet helt vild med en anden dreng og kan slet ikke stoppe med at drømme om ham, og tænke på ham på alle mulige måder. Du ved bare ikke om han er til drenge og hvad han synes om dig. Det er en følelse mange piger og drenge kender til.

Først vil jeg fortælle dig, at jeg kan mærke du er en dreng, der tør stå ved dig selv. Du er allerede “sprunget ud” overfor din familie og dine tætte venner. Det synes jeg er rigtig modigt og det mod kommer du til at få brug for snart igen.

Du virker afklaret i forhold til at være sprunget ud, derfor vil mit råd til dig handle mere om dig og ham, du føler dig forelsket i.

Du skriver, at du ingen kontakt har til ham. Det bliver du nødt til at lave om på, hvis du skal finde ud af mere om ham. Jeg vil foreslå dig, at du sætter dig et lille mål for, hvad du kan gøre for at komme lidt i kontakt med ham.

Når du får kontakt med ham vil du også bedre kunne mærke om forelskelsen er “ægte” eller om den er en drøm og fantasi du har fået lavet i dit eget hoved. Men du tænker hele tiden på ham, og derfor synes jeg det er nu, du skal prøve at finde en stille og rolig måde at tage kontakt på.

Jeg ved ikke noget om, hvor godt du kender ham, og hvor I evt ses – så derfor foreslår jeg, at du vælger en af dine tætte venner eller en fra familien, som du kan stole på, så I sammen kan få talt det igennem og få lavet en slags “plan”.

Det kunne f.eks være en besked på facebook, eller hvad du synes passer bedst.

Når du og drengen har fået en tættere kontakt, kommer du også til at vide mere om ham og mærke mere om han også er interesseret i dig på den måde.

Det bliver spændende, hvad der kommer til at ske. Jeg fornemmer. at du er en dreng, der står ved dig selv som du er, og godt kan finde modet frem.

Jeg ved det kan føles rigtig svært at skulle tage kontakten, når du går rundt med alle de følelser – men jeg tror du kan finde modet frem.  Lad første lille skridt være at skabe kontakt. Måske lærer du ham lidt bedre at kende.

Jeg vil ønske dig rigtig meget held og lykke med din lille mission. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os igen.

Kærlige tanker fra BørneTelefonen

 

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat