Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bedsteven!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12
Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at du er et spørgsmålstegn, for det er da også forvirrende at finde ud af, hvor forskellen mellem bedstevenner og kærester er.

Det er dejligt at høre, at du har sådan en god ven, og det lyder til, at I har noget helt særligt sammen. Måske kunne du prøve at tænke lidt over, hvad forskellen for dig er på at være kærester og venner? Måske er der i virkeligheden ikke så stor forskel?

Du kunne jo prøve at skrive ned på et stykke papir, hvad en god ven er på den ene side, og hvad en kæreste mon er på den anden side. Måske kunne du foreslå din bedsteven at gøre det samme? Så kan I måske på den måde finde ud af, hvad I hver især forstår ved det og finde ud af, hvad det er I har sammen. 
Du skriver, at du kun er forelsket i din bedstevens vens ydre, og dermed siger du næsten selv, at det måske ikke er det ydre, der er det vigtigste for dig? 
Jeg håber, at du kan bruge mine ideer til at blive lidt mere klar over, hvad du gerne vil have sammen med din bedsteven. 
Hvis du har lyst til at tale med en rådgiver om de tanker, du får, må du også meget gerne ringe til BørneTelefonen på 116 111.
Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat