Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At komme over en forelskelse?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 15 årige pige

Det lyder dejligt, at du har haft et crush som har givet dig en masse oplevelser og skønne følelser. Du har ret i, at aldersforskellen kan besværliggøre et  forhold til ham og som du skriver, er det nok også derfor, du ikke har handlet på dine følelser.

Det er også helt almindeligt, at du nu sidder og tænker: ”Hvad nu hvis….". Personer som har betydet noget for os, kan man jo ikke bare skubbe ud af hjertet… Der er noget om det gamle ordsprog som lyder: ”Tiden læger alle sår”.

Et af de bedste råd mod hjertesorger er nok, at du bruger din tid og dine tanker på noget som gør dig glad. Det kan være venner, hobbyer, film, skole, din hund osv. På den måde fylder du dit hoved, dit sind og din krop med andre oplevelser, og forelskelsen vil forsvinde lidt i baggrunden – og pludselig en dag vil du opdage, at du slet ikke kan huske hvornår du sidst har tænkt på ham. 

Jeg vil ønske det bedste for dig og håber, at du får mange gode oplevelser i dit liv.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat