Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alle ved det :0

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10 år

Det lyder som om du fortryder at du sagt til dine venner, at du har en kæreste. Fordi I havde aftalt at det skulle være hemmeligt. Jeg tror, at du måske følte dig presset til at sige det, da I legede S,P eller K - jeg ved det sker tit, når man leger den leg.

Du virker også ked af det, når du skriver at han ikke talt med dig i en hel uge, fordi du sagt til dine venner at I er kærester. 

Måske du kunne skrive et brev til ham, hvor fortæller ham, hvorfor du kom til at sige det. Og du kan spørge ham hvorfor han vil holde det hemmeligt. Og du bliver ked af det når han ikke taler til dig. Måske kommer han med en god forklaring. Det vil være godt at I får talt/skrevet sammen.

Måske går det lige en periode, hvor I skal tale om det.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat