Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig kysset før..

Hej

Er en pige på 16

Har aldrig kysset en fyr…

Hvad er den normale alder for at kysse med en?

Og hvad hvis der er en der vil kysse mig hvad skal man gøre

Kh mig

Pige, 16 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16

Jeg kan godt forstå, hvis du er nervøs over dit første kys. Det er måske også lidt spændende at tænke på, hvornår det sker og med hvem?

For at svare på dit spørgsmål, så er der ikke en normal alder for det første kys. Du er i hvert fald ikke den eneste 16-årige, der endnu ikke har fået sit første kys.

Mange bruger teenageårene på at udforske området – og der er flere, der er godt oppe i teenageårene, før de får deres første kys.
Det er nemlig meget individuelt, hvornår man er klar, hvem man gider at kysse på, og hvad man synes er et godt kys.

Hvis der en dag er en fyr, der vil kysse dig og du også har lyst til at kysse ham, så skal du slappe af, lukke øjnene og bare mærke, hvad hans læber gør og lade dine læber følge efter.
Du kan evt. øve dig lidt ved at kysse din håndryg eller ryggen af to fingre, for at simulere to læber.
Men når man står i selve kysset kommer det hele meget naturligt. Det kan godt føles lidt akavet i starten, fordi man er nervøs – det er helt forståeligt. Det er det sikkert også for den anden. Men efter lidt tid, så kommer det af sig selv.

Der kan også opstå noget fint og intimt mellem dig og en fyr, hvis du er ærlig omkring, at det er dit første kys. Hvis det ikke er hans første kys, kan han måske lære dig et par tricks. Men husk på, at det så bliver den måde HAN kan lide at kysse på og at det måske ikke er den måde, du kan lide det. Der er kun én måde at finde ud af, hvilke kys du kan lide og det er ved at få kysset nogle fyre gennem de næste mange år, når du er klar til det. Du skal ikke gøre det fordi alle andre gør det, men fordi du er klar til det og har lyst til det.

Hvis du har lyst, kan du læse lidt flere tips til at kysse på vores hjemmeside her: Kysseskolen – BørneTelefonen

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat