Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig haft held i kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17 år.

Tak for dit brev. Mange unge oplever at kærligheden ikke rigtig vil som de vil, og det kan være enormt frustrerende.

Du skriver, at du er klar til at få en kæreste. Det får mig til at tænke på, om det er oplevelsen af forbundethed til en anden som kærester, der fx spiser sammen, ser film og slapper af, du længes efter - eller om det er selve det, at møde den helt rigtige og blive forelsket. Måske er det en relevant overvejelse for dig?

Med hensyn til forelskelse vil jeg sige til dig, at kærlighed ikke er noget man som sådan kan skynde på, også selvom man føler sig klar. Det lyder som om, at du har været igennem nogle oplevelser med forelskelse og afvisning. Det er oplevelser næsten alle har, og de er altid hårde. Det lyder dog som om at du har en god indstilling, når du skriver at du er klar til kærligheden - du vil den jo gerne, og du vil gerne andre mennesker, som jeg læser det. Måske kan du finde lidt ro omkring det, og ikke føle at kærligheden haster? 

Længslen efter en kæreste kan også handle om et ønske om at opleve samværet med en anden person som kærester. Derfor tænker jeg at det også kan være, at det føles mere rigtigt for dig, at være lidt mere udadsøgende? Måske spørge en du synes er sød eller sjov om vedkommende vil tage en kop kaffe eller med i biografen - også selvom personen måske ikke umiddelbart virker som den helt rigtige. Man kan altid blive klogere på hvilke egenskaber man leder efter hos en fremtidig kæreste, eller måske kan kærligheden udvikle sig hvis man er åben for det - det er ikke altid at forelskelsen rammer en lige med det samme.

Jeg synes du selv bringer noget vigtigt på banen, mht. dine papbrødre. Det er en rigtig god ide at tale med nogen om sine tanker og følelser omkring kærlighed, da de kan have nogle andre perspektiver, der kan være gavnlige. Måske du kunne skrive en besked, og høre om en af dem ville tage en snak med dig? De, der kender dig bedst, og vil dig det godt, tænker jeg er i en god position til at give dig noget støtte og nogle råd.

Mange hilsner, 

BørneTelefonen..

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat