Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Afvist gang på gang

Hej brevkassen, jeg er en dreng på 15.

Jeg har virkelig problemer med kærlighed, hver gang jeg skriver med en pige. Så efter er par uger så svarer de mig ikke eller også skriver de at de ikke gider mig.

Har lige fortalt en pige at jeg havde følelser for hende, men hun havde det ik på samme måde.

Jeg plejede at være virkelig god med piger. Jeg ved ikke om det er mit udseende eller hvad det er.

Jeg er næsten alene hver fredag og lørdag aften.

Jeg spørg mine venner om der er nogle der vil komme over, men de aflyser altid på dagen.

Hvilke råd har i til mig? Hvad skal jeg gør for at en pige kan lide mig?

Kh. Dreng på 15

Dreng, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 15 år

Til en start vil jeg sige, at jeg synes det er mega modigt, at du lige har fortalt en pige, at du havde følelser for hende. Det er så sejt, men selvfølgelig rigtig ærgerligt, at følelserne ikke var gengældt. Men det havde du jo aldrig fundet ud af, hvis du ikke havde spurgt hende. Så en ting, jeg synes, at du skal tage med dig videre er dit mod til at fortælle om dine følelser. Det er en rigtig god egenskab at have.

Du skriver, at du plejede at være virkelig god med piger. Hvad tror du, der har ændret sig? Er det pigerne der har ændret sig, eller tror du, at du har ændret den måde du snakker med piger på?
Sommetider kan man godt "skræmme" en pige væk, hvis man alt for hurtigt fortæller hende, at man er vild med hende.

Så i nogle tilfælde, er det en god idé at vente med at fortælle, hvad man føler. Det betyder ikke, at man ikke skal sige det, hvis chancen byder sig og man synes en pige er vildt sød og man har en god kemi. Men man behøver måske ikke fortælle pigen om sine følelser, så snart man mærker den gode kemi. Men derimod gå med følelsen i et stykke tid, samtidig med at man lærer hinanden endnu bedre at kende.  

Det er en vildt svær balancegang, og den vil være forskellig fra pige til pige. Så det gælder om at føle sig frem og prøve at fornemme den situation man står i og så handle ud fra sin fornemmelse. 

I forhold til, at du bliver afvist af dine venner, kunne du så prøve at snakke med dem om det? Du virker som en ærlig og modig ung fyr, så kunne du prøve at fortælle dem, at du føler de altid aflyser, når I har en aftale? Det kan være de ikke er bevidste om det, eller der er en naturlig forklaring på det. 

Rigtig meget held og lykke med kærligheden. 

De bedste hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat