Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Afhængig af dig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære e....
Tak for dit brev. Jeg synes, det er et rigtig godt brev, du har skrevet og jeg får en fornemmelse af, at du er en livsklog og tænksom pige. Du skriver, at der er noget galt med dig. Det tror jeg nu ikke, at der er. Jeg tænker at de overvejelser du har og de følelser du beskriver, både i forhold til din far og til din kæreste er meget naturlige og de tyder ikke på, at der er noget galt med dig.
 
Det er helt naturligt at stille spørgsmål ved, hvad kærligehed i grunden er, måske især når man som du har oplevet at føle dig svigtet af en person, nemlig din far, som man måske naturligt ville forvente havde givet dig en form for kærlighed. Det lyder til, at det har været svært for din far at finde ud af, og derfor har du taget konsekvensen og har droppet dit forhold til ham.

Jeg tænker, at det er en stor beslutning at tage, men det lyder også til, at du har overvejet det længe. Måske er det også sådan, at din far ikke formår at give dig den kærlighed, som du gerne ville have haft fra ham..? Måske er det bedste at opgive at få den far, som du aldrig fik og måske kan det være en lettelse at opgive drømmen..? Det er svært at vide. Og måske er det også lettere sagt end gjort?

Det er også svært at vide, hvordan han egentlig har det med dig, og om han er lige så ked af det, som du over at I aldrig rigtig har fået et far/ datter forhold? Når han ikke reagerer på din mail, kan det jo både være fordi han har opgivet, men det kan også være fordi han ikke rigtig kan finde ud af at håndtere sine følelser..? Uanset hvad, kan jeg godt forstå din skuffelse - for det bør en far jo kunne...

Kan du mon tale med din mor om det, og ved hun godt, at du har skrevet til ham..? Måske kunne du overveje at snakke med hende om det? Hun kender jo trods alt også din far, selvom det er længe siden.  
Med hensyn til din kæreste tænker jeg, at det lyder til at han er en rigtig god kæreste for dig. Jeg kan godt lide din beskrivelse af dine følelser af kærlighed som " en stor blød pude der glider mellem fingrene på dig".. Kærlighed kan være svær at beskrive, men den kan føles meget fysisk som en stor blød pude.

Jeg tror godt, jeg kan forstå, hvorfor det måske er lidt svært for dig at udtrykke dine følelser over for din kæreste. I det hele taget tror jeg at det er svært for mange, men når man som du har oplevet en skuffelse i forhold til kærligheden, kan man godt blive lidt bange for at det skal ske igen, og derfor kan man komme til at holde sine følelser tilbage.

Det er helt almindeligt, at et forhold ikke starter med en vanvittig forelskelse, men snarere udvikler sig over tid, så man holder mere og mere af hinanden. Jeg synes, det lyder som om, du holder rigtig meget af din kæreste (og det behøver ikke at betyde, at du ikke elsker ham, at du er i tvivl om, præcis hvilket navn, du skal sætte på dine følelser. - Giver det mening?)

Det lyder jo virkelig til, at din kæreste er meget glad for dig, og har haft stor tålmodighed til at vente på dig, så måske skulle du prøve at åbne lidt mere op og udtrykke dine følelser, hvis du en dag får lyst til det..?  Måske vil du kunne opleve at din kærlighed bliver større af, at du tør og stå ved den, og din kæreste vil måske også få mod til at udtrykke hans kærlighed til dig..? 
Held og lykke med det og glædelig jul:)
Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat