Brev

….

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 14 årige pige

Hvor lyder det bare skønt med en fritidsinteresse og en træner, som gør dig så glad. Den følelse, som du beskriver, er så levende, at jeg nemt kan forestille mig, hvor sød en træner, du har.

De fleste piger i din alder har prøvet at være forelsket i deres lærer, pædagogen eller deres træner. Det er helt almindeligt og ikke spor underligt. En ældre fyr er mere moden og erfaren, og det er tiltrækkende for mange - og spændende. Man kan sagtens have en lille flirt kørende over en periode som begge parter nyder, uden at det bliver til mere end det.

Du kommer selv ind på, at der er aldersforskel mellem jer. Din træner er jo faktisk 18 år og derfor voksen. Aldersforskellen kan betyde, at der kan være store forskelle på, hvor langt man har lyst til at gå i et kæresteforhold. En ældre dreng vil typisk have mere erfaring og være parat til nogle andre ting end en yngre pige. Derfor siger lovgivning også, at man ikke må have et seksuelt forhold til en der er under 15 år, hvis man selv er ældre. Samtidig er der også det, at din træner har et særligt ansvar for dig. Det kan derfor være problematisk, hvis I bliver kærester. For en træner må faktisk ikke indlede et forhold til en elev. 

Forelskelse er en fantastisk følelse - også selvom det ikke bliver til et forhold. Mens det står på, svæver man på en lyserød sky, og man ønsker, at det aldrig vil stoppe. Måske skal du derfor ikke tænke så meget over det, men bare ”lade det fylde dig” og nyde det. 

De bedste sommerhilsner fra

Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat