Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

2 Måneders dag

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng 15 år,

Du lyder som en virkelig betænksom kæreste, og det tænker jeg, at din kæreste også må sætte stor pris på. De fleste piger elsker at få blomster, så jeg tror, at det er helt fint med blomster. Jeg tænker, at du vælger det som du synes er bedst. Man kan sige, at når man giver en gave, så kommer den fra hjertet der giver. Og et gaveønske er jo ikke en bestilling, men lige præcis noget man kan ønske.

Hvis jeg alligevel skulle komme med nogle alternativer, så har jeg forsøgt at lave en lille liste – om ikke andet kan det måske være til lidt inspiration til den næste månedsdag, årsdag eller lignende.:

Arrangér en lille hyggelig frokost eller middag - hjemme hos dig eller hos hende
Skriv et lille brev med de ting, som du kan lide ved hende - du kan også lave en video med det
Chokolade eller andre søder sager som din kæreste kan lide.  Man kan også godt få lidt romantiske æsker til, der er formet som hjerter fx)
Tøjdyr (hvis din kæreste er til dyr, kan man fx købe små dyrebamser – nogle synes det er hyggeligt at have noget at huske den anden på, når man ikke er sammen)
Overrask hende med levende lys og en hyggedag
En tur i biografen eller gå en tur og snak sammen

Håber det kunne inspirere lidt. De fleste elsker, når man har fundet på noget, som er tænkt og ment som en kærlig ting.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen   

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat