Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte hjemmefra

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17år

Tak fordi du har skrevet til os. Det lyder som en rigtig frustrerende kontakt, du har haft og stadig har til kommunen. Det er jo faktisk meningen, at de skal hjælpe dig, og du har ret til at blive hørt.

Ud fra dit brev virker du utrolig selvstændig og som én der ved, hvad du vil. Det er sejt. Jeg kommer dog også til at tænke på, om der er nogen i din omgangskreds, som du føler er en støtte for dig? Du skriver, at begge dine forældre står bag dit valg om at flytte hjemmefra, men fungerer de også som støtte? Eller har du måske nogle gode veninder? Jeg tænker nemlig, det kan være vigtigt med en støtte, så man ikke er helt alene i situationen.

Du spørger til, hvordan du kan få kommunen til at se situationen fra din side. Mit bedste råd til dig, vil være at få en bisidder fra BørneTelefonen. En bisidder vil nemlig kunne hjælpe dig med at tage kontakt til kommunen, sørge for at dit synspunkt kommer ordentligt frem, og at dine rettigheder bliver overholdt.

Hvis du ønsker at tale med en bisidder, kan du ringe til BørneTelefonen på 116111. Her sidder søde rådgivere klar til at hjælpe dig videre og til at lytte, hvis der er mere eller andre ting, du ønsker at snakke om.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Flytte hjemmefra Andre der hjælper

din kommune – din Indgang

Rådgivning og andre hjælptilbud for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Har du brug for at mødes og tale med en voksen anonymt? (12-25 år)
Læs mere

Studenterrådgivningen

Psykologhjælp og andre tilbud til studerende på videregående uddannelse
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat