Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

UPS? tror jeg nok

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige,

Det var da uheldigt at din nye kærestes lillesøster kom hjem uden I vidste det og at hun opdagede I havde sex. Både I og hun må være blevet meget overraskede. Der er ikke noget at sige til hvis du kan synes det er lidt svært at finde ud af hvordan I kommer på talefod efter sådan en oplevelse.

Jeg kan godt forstå, du ikke har lyst til at slå op med din kæreste, da det lyder som om I har det rigtig godt sammen. Det synes jeg heller ikke er en mulighed. Du og din kæreste er de ældste, så tænker I måske kan gøre noget for at du kan få et bedre forhold til lillesøsteren. Din kærestes lillesøster har nok følt sig overrumplet og måske krænket over at høre og se I havde sex. Måske det er derfor hun forlader rummet så snart du kommer fordi hun ikke ved hvad hun skal sige? Jeg ved at det nok heller ikke var rart for jer og formentlig også var pinligt at blive opdaget? Har dig og din kæreste mon snakket om det efterfølgende? Jeg synes godt du kan spørge ham hvad han tænker I kan gøre for at få det godt med hans søster. Sig at det betyder noget for dig at hun kan lide dig. Formentlig skal der ikke mere til end at I siger undskyld og at I ikke vidste hun var kommet hjem. Det kan gøres både mundtligt eller i et brev. Måske I også kan foreslå at I laver et eller andet sammen en dag (ex. se en film). På den måde kan hun bedre lære dig at kende. Hvad tænker du mon om det?

Jeg håber du fik svar på det du håbede, ellers er du altid velkommen til at kontakte os på BørneTelefonen på 116 111. Ha’ det godt og nyd din forelskelse i fulde drag.

Kærlig hilsen,

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat