Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udstødt af familien

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 18 år, tak for dit brev med titlen "Udstødt af familien".

Jeg kan godt forstå, at du befinder dig i et stort dilemma: på den ene siden er du forelsket i en, der ikke er Jehovas Vidne, på den anden side er du bange for at blive udstødt af din familie, hvis de opdager, at I ser hinanden i smug.

Samtidig er der noget der tyder på, at du er begyndt at tvivle på din tro... Kender din kæreste noget til disse tanker, og hvad synes han mon om jeres situation?

Som du selv skriver, er jeres tro en religion med meget strenge regler med risiko for at blive udstødt, hvis man bryder dem.

Der findes forskellige støttegrupper for mennesker, der som dig er begyndt at tvivle, men som ikke kan overskue konsekvenserne af en udstødelse. En af dem er "Støttegruppe for tidligere Jehovas Vidner", som du kan finde ved at søge efter dem på nettet.

Det kan være, du i øjeblikket har brug for at snakke noget mere om din situation, så en mulighed her kunne være at ringe til BørneTelefonen på 116 111 og få en snak med en rådgiver der.

Mange hilsener

BørneBrevkassen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat