Brev

skænderi

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12

Tak for dit brev. Øv hvor irriterende at din mor misforstod situationen og troede, I råbte af din lillesøster. Det ser ud til, at du havde stuearrest, da du skrev dit brev? Det har du nok ikke længere, men du får lige et svar alligevel.

Jeg håber, du i mellemtiden har haft mulighed for at forklare din mor, hvad der skete? Måske har du endda vist hende jeres opgave? Jeg tænker, at det er rigtig godt, når børn har opgaver om mobning i skolen, for det er en rigtig god måde at lære at forhindre mobning - eller at opdage den, når den opstår. Jeg håber, I fik lavet en god opgave?

Hvis din mor stadig ikke tror på, at I var i gang med et "skuespil" til jeres opgave, hvad så med at vise hende det - og måske også det her brev og mit svar? Så kan hun måske bedre forstå, hvad det var, der skete...

Du er altid velkommen til at bruge BørneTelefonen, hvis du skulle få brug for det en anden gang. Du kan også ringe herind på tlf 116111, hvis du har brug for svar lidt hurtigere.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat