Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skænderi

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12

Tak for dit brev. Øv hvor irriterende at din mor misforstod situationen og troede, I råbte af din lillesøster. Det ser ud til, at du havde stuearrest, da du skrev dit brev? Det har du nok ikke længere, men du får lige et svar alligevel.

Jeg håber, du i mellemtiden har haft mulighed for at forklare din mor, hvad der skete? Måske har du endda vist hende jeres opgave? Jeg tænker, at det er rigtig godt, når børn har opgaver om mobning i skolen, for det er en rigtig god måde at lære at forhindre mobning - eller at opdage den, når den opstår. Jeg håber, I fik lavet en god opgave?

Hvis din mor stadig ikke tror på, at I var i gang med et "skuespil" til jeres opgave, hvad så med at vise hende det - og måske også det her brev og mit svar? Så kan hun måske bedre forstå, hvad det var, der skete...

Du er altid velkommen til at bruge BørneTelefonen, hvis du skulle få brug for det en anden gang. Du kan også ringe herind på tlf 116111, hvis du har brug for svar lidt hurtigere.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat