Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Psykisk lidelse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17
Tak for dit brev. Det er godt, at du beder om hjælp, for det lyder bestemt ikke rart, sådan som du har det hjemme.

Du fortæller, at dine forældre bliver voldelige, når du siger dem imod, og at du har tænkt på at ringe til politiet. Jeg tænker, at det nok vil være bedst for dig, hvis du få en voksen, som ikke er i din familie, til at hjælpe med at kontakte kommunen. Kommunen kan hjælpe på forskellige måder. Hvis de vurderer, at du ikke har godt af at bo hos din familie, kan de hjælpe dig med at finde et andet sted at være. De kan også hjælpe på den måde, at de snakker med din familie om, hvordan I kan være sammen på en bedre måde.

Hvis du ikke kender nogle voksne, som du har tillid til, og som kan hjælpe dig med at kontakte kommunen, kan du ringe til BørneTelefonen på 116 111. De kan hjælpe dig med at få kontakt med en bisidder, som er en sød voksen, der kan tage med dig til kommunen. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så jeg håber, du vil overveje at ringe og snakke lidt mere med en rådgiver om, hvordan vi bedst finder den hjælp, du har brug for. For det har du ret til, og det fortjener du.
Kærlig hilsen BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat