Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

om min mor men ikke noget slemt så jeg ikke vil bo hjemme

hej

jeg vil bare sige at min mor har en kærste

men hun har ikke sagt det

hun plager ellers at sige det og grunden til at jeg ved det er fordi at ham hun er kærster med blev spurgt af hans datter om de var kærster og så sagde han ja

men syntes det er mærkeligt hun ikke har sagt det

Pige, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år 

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at du syntes det er mærkeligt,  at din mor ikke har fortalt dig, at hun har en kæreste. Især når hun plejer at fortælle dig, når hun har fået en kæreste. 

Det er svært at vide hvorfor hun ikke har fortalt dig det denne gang. Måske er hun ikke klar til at fortælle dig om det?  Måske ville hun først være helt sikker på, at de to skulle være kærester? Tror du at det kan være derfor?

Mon du har mod til at tale med din mor og fortælle hende, at du har talt med den anden pige, som har fortalt; at hendes far er kæreste med din mor? Og spørge din mor; hvorfor hun ikke har fortalt dig, at hun har en kæreste.

Hvis du ikke har lyst til at spørge hende alene, så kan det være en god idé at have nogen med eller at skrive det i et brev eller en besked. Måske har du søskende, en far eller en bedsteforældre som kan tale med din mor sammen med dig? 

Jeg tænker at det er vigtigt, at du får talt med din mor, så du får det bedre igen og ikke føler at du ikke vil være hjemme mere.

Hvis du har lyst så kan du altid ringe til os på BørneTelefonen på 116 111. Det kan være en god idé hvis man har brug for at tale med en voksen f.eks. om, hvad du vil sige til din mor.

Jeg håber, at du får skrevet eller talt med din mor om det.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat