Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nysgerrig omkring bror…?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 15-årige pige

Jeg kan godt forstå, at du spekulerer på hvordan det ville være hvis du og din bror havde sex. I har et nært og kærligt forhold, og det er ret almindeligt at man i din alder udvikler seksuelle følelser for personer man holder af - og også at man overvejer hvordan det ville være at gå i seng med f.eks. ens venner.

Men jeg synes ikke at du og din bror skal gå i seng sammen. Den gode, nære og ukomplicerede relation I har nu, vil højst sandsynligt ændre sig, hvis I går i seng med hinanden. Måske vil relationen blive ødelagt.

Søskendekærlighed kan holde hele livet, netop fordi det ikke påvirkes af sex eller forelskelser, som går over. Hvis du ikke kan stoppe fantasierne, så skader de ikke i sig selv. Men pas godt på dit forhold til din bror. Det betyder også, at sexfantasierne ikke skal føres ud i livet. Men det synes jeg heller ikke, at det lyder som om, at du vil, når det kommer til stykket. 

Jeg synes i stedet du skal overveje, om de fysiske fornemmelser og sextanker din bror sætter i gang, måske i virkeligheden peger på, at du er meget parat til at få en kæreste? Tror du ikke, at det ville være dejligt?

Jeg er overbevist om, at du kan finde en sød dreng, som du kan blive meget forelsket i, blive kæreste med, snakke om sex med og udforske din seksualitet sammen med, hvis du har lidt tålmodighed. Hvad synes du mon om den idé?

De kærligste hilsner, BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat