Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mor skælder ud

Min mor skælder ud på mig helle tide og jeg har ikke lyst til at hver så meget hos hende som jeg er men jeg vil heldet ikke gøre hende ked af det

Pige, 10 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10 år.

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at du synes det er hårdt, når din mor skælder ud. Så kan man godt blive ked af det, og have lyst til at være et andet sted.

Samtidig vil du ikke gøre din mor ked af det. Det kan jeg også godt forstå, og det viser så fin en omsorg du har for din mor.

Jeg bliver nysgerrig på, om du har fortalt til nogen, hvordan du har det?

Måske ved din mor ikke, at det går dig på, at hun skælder ud. Jeg tænker derfor, at du måske kunne tale med din mor om det.

Det kan være svært at sige det, rigtig svært, og derfor kunne det måske være en hjælp, at skrive et brev til hende om, hvordan du har det. Eller måske vise din mor det her brev?

Hvis ikke det går at snakke med mor om det, så er der måske en anden du kan snakke med. Måske kan du snakke med din far, din moster, din klasselærer?

Jeg ved fra andre børn, at det kan hjælpe rigtig meget at fortælle det til nogen, så man ikke går alene med det. Og ved at skrive herind, viser du allerede, at du er god til at søge hjælp hos andre.

Jeg håber, du kan bruge mine forslag. Du er altid velkommen til at skrive ind igen, eller ringe/sms’e til BørneTelefonen på 116111.

Knus og kærlige hilsner fra BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat