Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min søster kan ikke lide mig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du,

tak for dit meget fine brev. Jeg synes, at du på en rigtig fin måde sætter ord på, hvad mange søskendepar kan opleve når man er forskellige steder i livet. Jeg læser mig til, at I har været meget tætte, og jeg kan sagtens forstå at du savner det forhold I havde førhen.

Du lyder som en sød og fornuftig pige, der har andre tætte venner, og selvom jeg godt ved at det ikke er det samme som en søster, tænker jeg, at du skal forsøge at bruge din energi på at være sammen med dem og glæde dig over at have dem i dit liv. Søskendeforhold går op og ned og lige nu lyder det som om I er langt fra hinanden. Din søster går i gymnasiet og har prøvet at leve væk fra jeres familie i et helt år, mens du stadig går i grundskole. Når man er 13 og 17 år, kan de fire års aldersforskel føles som meget, men når I for eksempel er i 20'erne, vil I sikkert knap nok tænke over at I ikke er jævnaldrende. Med andre ord tænker jeg, at du skal have lov til at synes at det er svært at have en søster, der ikke vil dig på samme måde som tidligere og omvendt tænker jeg at det er vigtigt at du husker på at det er meget almindeligt og kan nå at ændre sig mange gange i løbet af de næste år.

Jeg ønsker dig alt det bedste

Med venlig hilsen

Børnetelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat