Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min søde veninde familie :-(

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige (der vil gøre en forskel)

Tak for dit brev. Det er så flot af dig at støtte op omkring din veninde.

Jeg kan forstå på dit brev, at din veninde oplever flere problematikker i forhold til sine forældre... Og hvis jeg har forstået dig korrekt, så oplever din veninde/og du, at hendes forældre er urimelige..?

Det er svært for mig at læse mig frem til, hvad det betyder, at din veninde ikke bliver behandlet ordentligt af sin mor.. Men jeg tænker, at det lyder som om, at hun reagerede meget voldsomt ift. din venindes forespørgsmål omkring en evt. stil-ændring.

Der er faktisk mange ting i dit brev, der gør mig nysgerrig på, hvordan din veninde oplever forholdet til sin mor og far..

Det lyder som om, at din veninde har gode venner omkring sig. Så måske kunne du hjælpe hende med at komme i tanke om en fortrolig voksen, som hun har tillid til..? Det kan være en god lærer, et familiemedlem eller en helt tredje?
Og hvis din veninde vil føle sig mere tryg ved at have dig med, så er det måske en mulighed?

Ift. at din veninde er bange for at anmelde sine forældre, så er det sådan, at den voksne hun evt. henvender sig til i samråd med din veninde vil finde ud af, hvad der vil være en god idé ift. at støtte og hjælpe din veninde bedst muligt. Og dette betyder ikke, at din veninde anmelder sine forældre, men at hun med hjælp fra en voksen får støtte til at kunne trives i sin familie.

Måske det kunne være rart for din veninde at vende sin historie med BørneTelefonen først..? I kunne evt. putte telefonen på medhør, sådan så at hun har dig ved sin side..? Ring på telefon 116 111. Det er anonymt og gratis eller hun kan sms'e til samme nummer!

Håber din veninde får den rette hjælp - du har i hvert fald taget det første skridt for hende, det skal du have ros for!

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat