Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min mors ex-kæreste

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Ju....
Tak for dit brev. Hvor lyder det bare ubehageligt, at din mor og hendes ex-kæreste blev så meget uvenner, at din mor blev bange for, om han ville komme ind i jeres lejlighed om natten. Det er vist godt, at de ikke længere er kærester, så ikke du skal gå og være utryg ved ham...
Når man som barn eller ung oplever meget voldsomme skænderier mellem de voksne, så kan man ofte gå og tænke over det i lang tid bag efter. Jeg ved ikke, om du har fået snakket om det hele med din mor (eller med en anden voksen)..? Men hvis ikke du har det, så vil jeg foreslå dig, at du gør det...det kan være din mor, eller en sød lærer eller en venindes mor... Hvem mon du tænker det kan være?
Det er nemlig tit sådan, at ubehagelige tanker kan være svære at slippe af med. I sær hvis man skal slås mod dem helt på egen hånd. 
Hvis ikke du har lyst til at tale med nogen, du kender, om det, så kunne det være, at du skulle ringe til BørneTelefonen i stedet?Nummeret er 116111.  På BørneTelefonen er du helt anonym, og vi har rigtig mange søde rådgivere, der meget gerne vil hjælpe dig med at få lidt styr på dine tanker, hvis de stadig plager dig!
De kærligste hilsner fra
BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat