Brev

Min mor

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 8 år.

Det kan jeg godt forstå, at du bliver træt af. Det kan også være meget hårdt at lære mors nye kærester at kende, når hun får en ny efter kort tid.

Måske når du lige at lære kæresten at kende og så skal du huritigt indstille dig på, at en ny kæreste kommer i jeres hjem. Det er bare for hårdt. Ved din mor, at du ved at de kærester og ikke bare venner? 

Det er en rigtig god idé, at du fortæller din mor om, hvordan du har det med at hun hele tiden får nye kærester.

Kan du skrive et brev til din mor, så du får fortalt alt det du gerne vil. Du kan jo også skrive, hvordan du ønsker at det kunne være hjemme hos jer. 

Måske er der en anden voksen du kender, som kan hjælpe dig med at tale med din mor om det? En lærer, pædagog eller en voksen i familien. Så din mor forstå, at det går dig på at hun hele tiden får nye kærester. 

Jeg håber, du får snakket med din mor om det, så hun bedre kan tage hensyn til dig og din lillesøster. 

Du må også gerne ringe ind og snakke med os på 11611

Kærlig hilsen BørneTelefonen.

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat