Gratis

anonymt

24/7

Brev

Mig og min lillebror ved ik hvad vi nu skal gøre

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år - og hendes lillebror!

Jeg kan faktisk godt forstå, at I gerne vil være fri for at lytte på, at jeres mor har sex med jeres bonusfar. Ingen børn bryder sig om at tænke på de voksne har sex, selvom de godt er klar over det sker. 

Du har fuldstændigt ret i, at det er et tegn på, at de elsker hinanden, at de har sex med hinanden. Men det er en privat sag at have sex med sin kæreste. Det behøver andre ikke lytte til.

Jeg tænker, at jeres mor og jeres bonusfar måske har været så smækforelskede i hinanden, at de ikke har tænkt på, at du og din lillebror ufrivilligt kom til at lytte med på, hvad de havde gang i.

Jeg tror ikke, man kan glemme ting, der har gjort et stort indtryk på en - men jeg tror på, at man kan komme videre, når man forstår, hvad det handler om og når man véd, hvad man selv kan gøre, hvis man kommer til at stå i situationen igen.

Gad vide, hvad der kunne ske ved, at I taler med jeres mor om, hvordan det fylder inde i jeres hoverder?! Måske kunne det give jer lidt mere ro at dele det med hende? Måske vil hun sige, at det var uheldigt, at I kom til at lytte med på deres sex og at det ikke sker igen fordi de nu er mere opmærksomme på, hvor I er henne, når de har sex med hinanden?

Det kan også være, at I kan aftale med jeres mor, hvad I kan gøre, du og din lillebror, hvis I kommer til at høre det en anden gang? Måske vil det være smart, at jeres værelser ikke ligger lige ved siden af de voksnes soveværelse, så de voksne kan have sex i fred og I kan være i fred for at høre det. Måske er der andre ting, I kan aftale sammen med jeres mor, som kan ændres, så du og din lillebror kan få ro inde i jeres hoveder?

Du kan overveje at vise din mor dit brev til os og mit svar tilbage, hvis du og din lillebror er i tvivl om, hvordan I starter på denne snak med jeres mor. Jeg ønsker dig i hvert fald held og lykke og håber, I finder nogle gode løsninger sammen med jeres mor.

Mange hilsner fra Børnetelefonen.

 

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat