Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ingenting

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 13 årige pige

Jeg kan sagtens forstå, at du er frustreret over, at dine forældre bestemmer nogle ting for dig. Det er rigtig ærgerligt for dig, at du ikke kan være sammen med dine kammerater om de ting, som I synes er sjovt.

Samtidig er det jo forældres ansvar at passe på deres børn. Og selv om det ikke virker sådan, er jeg sikker på, at de gør det, fordi de elsker dig og ikke vil have, at der sker noget med dig.

En ide kunne måske være at invitere nogle af dine kammerater hjem til dig, så dine forældre kan se, at de er søde og fornuftige.

Måske kunne du også tale med dine forældre om, at du godt kan forstå, at de vil passe på dig, men at du også gerne vil være sammen med kammeraterne. Så kan I eks. aftale, at du ringer og sms’er om, hvor du er, hvem du er sammen med og hvor du går hen bagefter. Og I kan lave en fast aftale om, ”hvad nu hvis”.

Som forberedelse til snakken kan du måske tale med dine veninder om, hvad de har af aftaler med deres forældre. Åå den måde får du en ide om, hvad de andre må og ikke må.

Rigtig god fornøjelse og de bedste sommerhilsner fra

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat