Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke være kærester.. ;((

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Mange tak for dit brev. Hvor er det dejligt at du har mødt en dreng, som du godt kan lide, og som også er glad for dig.

Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært, når hans plejefamilie synes, I er for unge til at være kærester.

Som udgangspunkt har forældre/plejeforældre lov til at blande sig i jeres liv indtil I bliver 18 år. De skal passe på jer og sørge for jeres udvikling. Men derfor kan de godt tage hensyn og lytte til jer.

Der kan være flere grunde til, at hans plejefamilie synes, at I skal vente med at blive kærester. Men jeg synes ikke at I behøver at vente på, at de forstår – for hvor lang tid tager det mon?

Jeg synes, at I skal prøve at snakke med dem.

I kan fortælle om de følelser, I har for hinanden. Måske kan I sammen lave nogle aftaler for hvordan og hvornår I er sammen, når I er hjemme hos dem. Hvis det er svært at få sagt det højt, kan det måske være hjælpsomt, at vise dem dette brev. Så er det måske lettere at få snakket det hele igennem.

Jeg håber, at I kan få en god snak med plejefamilien.

I er også begge meget velkomne til at kontakte BørneTelefonen på 116 111, hvis I får lyst til at snakke om andre muligheder. Her sidder rådgivere klar til at tale med dig/jer.

Mange hilsner fra

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat