Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke sove med kæresten

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år!

Tillykke med din skønne kæreste! Hvor er det dejligt, at I er så glade for hinanden, og at dine forældre giver udtryk for, at de også godt kan lide ham.

Jeg synes, det er rigtig godt, at du har spurgt din mor, om du må sove sammen med ham. Det er dog lidt ærgerligt, at hun ikke er så åben for at snakke om, hvorfor hun ikke vil give dig lov til det.

Måske kan det hjælpe, hvis du siger til hende, at du godt kan forstå hendes bekymring i forhold til, om der sker andre ting, når I sover sammen. Hvis du endnu ikke føler dig klar til at have sex med din kæreste, synes jeg, du skal gøre det klart for din mor, så hun ved, hvordan du har det. Du har en vigtig pointe i det du skriver med, at man jo lige så godt kan have sex om eftermiddagen som om natten, hvis det er det, man vil. Kan du mon sige det til hende?

Måske kunne du vise din mor det brev du har skrevet til brevkassen og mit svar til dig. Jeg tænker, at det kunne hjælpe snakken lidt i gang. Du kan også sige til hende, at du virkelig har brug for at kunne snakke med hende om det. Hvis du har en sød moster eller en anden i din familie, som du er tryg ved, kan du måske også bede hende/ham om at hjælpe dig med at få åbnet op for snakken med din mor?

En anden mulighed er, at dig og din kæreste starter med at snakke med hans mor om det. Hvis hun har en anden holdning til det at sove sammen, kan hun måske snakke med din mor om det, så hun kommer til at føle til tryg ved, at du sover sammen med din kæreste.

Jeg håber, du kan bruge mit svar, og ønsker dig al held og lykke.

Mange kærlige hilsner
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat