Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke kende min Biologiske far

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 13 årig pige

Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil lære din biologiske far at kende. De fleste syntes, at det er interessant hvor man kommer fra og har brug for, at have kendskab til sine rødder.

Din mor har sikkert sine grunde til at passe på dig. Men du har brug for at vide mere om din biologiske far. Derfor vil jeg vil foreslå dig, at tage en snak med din mor.

Fortæl hende, at du er glad for den familie du har og elsker dem, og at du samtidig er nysgerrig efter viden om din far. Fortæl hende hvad det betyder for dig, og om hun vil være sammen med dig om det.

Spørg om hun vil fortælle om din far - måske har hun nogle billeder, hun kan vise dig. Har du brug for mere viden eller bare gerne vil i kontakt med din far, kan du sammen med din mor overveje om du skal ophæve blokeringen. Hvis din mor er nervøs for jeres kontakt, kan I måske lave nogle regler sammen om den kontakt, du kan have med din far. Eksempelvis at du kun skriver med ham, at din mor får at vide, hvis han gerne vil mødes med dig. 

Jeg håber, at du og din mor finder ud af, hvad der er bedst at gøre - så nysgerrigheden ikke bliver til noget, du holder hemmeligt og gemmer indeni. 

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat