Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kreditkort

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

Ja, det er virkelig uheldigt, at du er kommet til at bruge din mors kreditkort uden at have fået lov. Jeg kan godt forstå, at du fortryder det, du har gjort.

Nogen gange kommer man til at gøre noget, som man ikke lige kan se er forkert, når det sker - det sker for alle mennesker både børn og voksne. Jeg har talt med mange børn, som er kommet til at bruge nogle penge, som de ikke havde spurgt om. Det er nogle af de ting som sker i livet og noget af det vi også lære af.

Du har helt ret i, at du ikke kan lave om på fortiden,det er der ingen der kan. Men det man du kan gøre noget for, at rette op på dine handlinger i fremtiden.

Jeg synes, du skal sige til din mor, at du godt ved, at det du har gjort er forkert, og at du fortryder det rigtig meget. Jeg synes også du skal sige, at du er ked af, at I ikke er så tætte som I har været før. For at det skal blive godt og tæt igen mellem dig og din mor, så tænker jeg, at I skal snakke det igennem på en måde, hvor du også får mulighed for at fortælle om dine følelser.

Vil det være en idé, at du viser din mor dit brev og mit svar? Eller måske, at du skriver et brev til hende, hvor du får fortalt alt det du har på hjerte og det du håber på bliver godt mellem jer igen. 

Vil det være en god måde, at dit og din mors forhold kan blive godt igen - det håber jeg.

Mange kærlige hilsner
BørneTelefonen

 

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat