Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærelighed og lov

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Tak fordi du skriver ind. Hvor er det dejligt at høre, du har mødt en sød fyr.

Det første jeg kommer til at tænke på er, at du skriver, at det gik helt galt sidst. Måske kan du sige til din mor, at du har noget vigtigt, du gerne vil tale med hende om. Men at du er bange for at sige det, fordi hun blev sur, sidst I snakkede om det.

Det kan være en god idé at snakke med nogle af dine veninder. Måske har en af dem stået i en lignende situation og kan give dig nogle gode råd.

Det er også en god idé at prøve at snakke stille og bevare roen. Tit kan man komme til at hidse sig lidt op, hvis man er uenig, og så er det lettere, at man bliver uvenner.

Et sidste råd er at overveje, om der er nogen tidspunkter, hvor dig og din mor snakker bedre sammen? Eksempelvis kunne et bedre tidspunkt måske typisk være en stille aften frem for en hektisk morgen.

Venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat