Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan høre det.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Tak for dit brev om at bliver ked af det, når du kan høre dine forældre dyrke sex.

Jeg tror, der er mange børn, som ikke bryder sig om at tænke på, at deres forældre dyrker sex. De ved måske godt, at det sker, men ligefrem at skulle høre på det kan jeg faktisk godt forstå, at du ikke bryder dig om, også selv om sex er helt naturligt mellem to voksne, som elsker hinanden.

Jeg kan også godt forstå, at du ikke kan sige det til dem, og måske vil synes det er lidt ”pinligt” at skulle snakke med dem om. Jeg tænker lidt på, om det vil være en mulighed for dig at skrive et brev til dem om, hvordan du har det med det, og at du faktisk ikke synes det er rart at høre på? Du kan eventuelt bruge det brev, du har sendt ind til os og måske også vise dem det svar, jeg skriver til dig, hvis du har lyst? Ved at skrive et brev er det måske lidt mindre ”pinligt” at fortælle dem det, tænker jeg.

Noget andet du kunne gøre er at tænde noget musik, så du ikke kan høre dem, eventuelt tage høretelefoner på, det ved jeg at der er andre som gør. Tror du, at det kunne være en mulighed..?

Husk på, at du altid er velkommen til at skrive herind igen, eller ringe til BørneTelefonen på 116 111 hvis du skulle få lyst til det at tale med en af de søde rådgivere om det. De er vant til at tale med børn om alle mulige ting - også dem, der er lidt pinlige at tale om.

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat