Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har grædt så meget at jeg ikke kan mere.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Tak for dit brev. Det lyder, som om det er gået helt galt mellem dig og dine forældre, så jeg kan godt forstå, at du beder om hjælp. Jeg bliver lidt bekymret, når du skriver, at du ikke kan græde mere, men nu bare er stille.

Heldigvis er der 2 lyspunkter i dit liv, nemlig din ven M og din gode skole. Det er godt at vide.

Når det går så dårligt mellem børn og forældre, kan det sommetider være en god idé at komme lidt væk fra hinanden. Hvis de daglige skænderier holder op, kan man nemmere mærke  kærligheden, som du også har til dine forældre.

Derfor kunne det måske være en idé, hvis du kunne komme til at bo et andet sted, f.eks. på en ungdomspension. Hvis du synes, det kan være en mulighed, kunne du bede én af dine lærere på din skole om at hjælpe dig med at kontakte Børne/Ungeafdelingen i din kommune. Så kan de hjælpe dig med at finde ud af om det kunne være en mulighed, eller om der er andre måde, de kan hjælpe dig på. - I hvert fald har kommunen pligt til at hjælpe dig, når det er så svært derhjemme at du ikke føler, du kan græde mere.

Du kan også i den forbindelse overveje, om du vil have hjælp fra Børns Vilkårs Bisidderkorps. En bisidder er en person, der kan hjælpe og støtte dig ved møder f.eks. med en sagsbehandler. Du kan læse mere om vores bisidderordning her >>.

Hvis du har brug for at snakke med en rådgiver om mit forslag, kan du ringe til BørneTelefonen på 116 111 eller logge dig ind på UngeChatten eller vores SMS rådgivning.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat