Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Indædt had

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år.

Når jeg læser dit brev, tænker jeg, at det er flot, at du står ved, at du hader din mor. Det er ikke altid nemt at indrømme den slags. Det dårlige forhold mellem din mor og dig har stået på i mange år. Det må føles meget opslidende at leve med sådan et pres gennem en stor del af din barndom. 

Og nu lyder det, som om du har fået nok. Det kan jeg godt forstå.

Det kunne måske være en mulighed for dig at komme til at bo et andet sted. Eller at din mor fik noget hjælp til at klare konflikterne på en bedre måde, så det blev til at holde ud at være derhjemme.

Jeg synes, du skal henvende dig til Ungerådgivningen i din kommune. Det er nemlig dem, der skal hjælpe dig til at finde en løsning. Du kan godt i første omgang være anonym, når du kontakter dem. Du kan finde tlfnr på din kommunes hjemmeside.

Jeg vil også foreslå, at du får en bisidder fra BørneTelefonen. Det er en person, der kan hjælpe og støtte dig, når der skal være møder med kommunen, og som kan oplyse dig om dine rettigheder. Du kan læse mere om vores bisidderordning her: https://bornetelefonen.dk/bisidder-b%C3%B8rnetelefonen

Hvis du gerne vil have hjælp fra en bisidder, kan du ringe til BørneTelefonen på 116 111 eller til bisidderkontoret på 3555 5559.

Mange gode tanker fra BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat