Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg spørge???

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år,

Jeg forstår godt, at du tænker meget over, at din mor virker stresset, men det er bare vigtigt, at du ikke bærer rundt på det, så det bliver til dit problem. Det lyder til, at din mor har en rigtig god støtte i din far, så jeg tænker de sammen nok skal klare de problemer, der måtte være.

Jeg tænker, at du måske er sammen med din mor på nogle mindre stressede tidspunkter end andre? For eksempel når I spiser, ser tv eller kører bil. Måske kan du spørge hende der? Det virker til, at du har en rigtig god fornemmelse omkring, hvordan din mor har det så jeg tænker, at du godt kan regne med din fornemmelse, når du beslutter dig for at et tidspunkt at spørge hende.

Hvis du er bange for, at det bliver besværligt for din mor i forhold til at hente dig fra klubben om aftenen, er der måske en mulighed for at få lidt hjælp fra en anden. Måske har du en veninde fra klubben, som også bor i nærheden af dig og som du kan høre om muligheden for at køre med hende eller følges med hende hjem efter klubben lukker? Hvis du allerede har et par forslag klar, når du spørger din mor, så tror jeg, at din mor og far vil lytte til dig. Måske kan de sagtens se det hyggelige i pizza aften i klubben.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat