Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år.

Jeg synes du er rigtig god til at beskrive, at det handler om, du gerne vil være ligesom de andre. Ligne de andre og gå i det samme tøj som dem. Det er meget almindeligt i din alder, at den slags betyder meget for en. Kunne man forestille sig, at du sagde de her ting til din far? Det er ikke altid, at forældre tænker på, den slags er vigtigt for unge idag.

Jeg tror nu ikke at alle fra din klasse får præcis hvad de peger på, men det kan føles sådan, og du har lagt mærke til at nogen af dem fx får store pengebeløb, når de har fået en god karakter. Det  er naturligt det kan være svært for alle forældre at kunne give så store ting. Det er bestemt heller ikke nødvendigt. Du virker som en fornuftig dreng, der har spurgt om lommepenge, for at passe skolen og hjælpe til hjemme. Lyder som en god ide. I er dog ikke helt enige om beløbet. Måske I kan tage snakken igen, og du så måske kan spørge, hvad din far synes der skal til, for at du fx kan tjene 100 kr. om ugen?

Du kunne måske også overveje at få et fritidsarbejde og begynde at tjene lidt penge til dig selv.  Det kunne fx være at gå med aviser? Måske du også kunne tage en snak med din far om dette?

Venlig hilsen

BørneTelefonen.

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat