Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp mig plz

Min for forælder skænes tit og jeg har lige mestet en. god ven han er død jeg savner ham . Hjælp mig jeg vil flyt hjem fra

Pige, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Tak for dit brev, hvor du skriver om dit liv lige nu. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, men det er svært, når du skriver så lidt om dit liv, dine tanker og problemer. Jeg gør et forsøg alligevel...

Jeg kan forstå, at du har det svært derhjemme, og at du meget gerne vil flytte. Men hvad der gør det svært for dig, ville jeg meget gerne have uddybet lidt? Har du mon en fornemmelse af, hvorfor dine forældre skændes så meget?

Du har lige mistet en god ven, han er død, og det kan jeg godt forstå påvirker dig meget. Selvom det er et kort brev, du har skrevet, synes jeg, det er godt, at du har skrevet. Jeg tænker, det ville være godt, hvis du kunne finde nogen, du kunne snakke med. Måske nogen som kendte din ven, så I sammen kan dele sorgen og minderne..?

Det er helt naturligt at føle, som du gør. Du savner din ven, en følelse du deler med andre, der har mistet en, de holder af. Det kan godt tage lang tid at få bearbejdet tabet af en, man har holdt af. Ens følelser kan skifte meget, nogen gange kan man være glad, men så kan man blive ked af det igen. Det kan være en god hjælp at snakke med andre om de følelser og tanker, du har. Sorgen tager tid, men ligeså langsomt vil det blive nemmere og nemmere for dig at leve med savnet og sorgen.

Måske kunne det være en hjælp for dig at ringe til BørneTelefonen på 116 111. I telefonen ville du nok bedre kunne forklare om dine problemer med dine forældre og dit savn af din ven. Det er gratis at ringe, og du kan selvfølgelig være anonym.

Mange hilsner BørneBrevkassen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat