Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mig..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år, tak for dit brev med overskriften "Hjælp mig.."

Jeg synes, det er et rigtig godt brev, du har skrevet, og at du både fortæller om dine problemer og om at du rigtig gerne vil have hjælp...

Så vidt jeg forstår, begyndte dine skænderier med din mor, da I to flyttede, efter at din mor og hendes kæreste havde forladt hinanden. Du skriver noget om, at du havde rigtig mange problemer med ham, så det var måske medvirkende til, at det ikke var så slemt for dig, at de to flyttede fra hinanden?

Men hvordan startede skænderierne mellem dig og din mor? Og hvordan kunne det være, at du følte, at ingen i familien kunne lide dig på dette tidspunkt? Det gik åbenbart helt galt på et tidspunkt, hvor du blev indlagt, men du begyndte at snakke med en psykolog, og følte egentlig, at det hjalp dig.

Nu er du så på efterskole, hvor du åbenbart ikke føler dig godt tilpas... Men jeg tænker på: hvorfor stoppede dine samtaler med psykologen? Og er der mulighed for at genoptage dem? Eller måske få kontakt med en anden i nærheden af din efterskole?
Er der måske en lærer på skolen, som du kan snakke med om det her, og om at du gerne vil have hjælp til at få det bedre?

Hvis du stadig ikke kan snakke med din mor, når du er på hjemmeweekend, kunne du måske ringe til BørneTelefonen på 116 111 og få nogle ideer til, hvordan du kan finde den rigtige hjælp. For jeg tænker, at du har brug for hjælp, og at du fortjener at få hjælp og støtte til at få det bedre.

Endnu en gang vil jeg rose dig for at have fundet styrke og mod til at skrive herind - jeg håber, du også vil kunne tage næste lille skridt mod hjælpen, for du fortjener et godt liv, hvor du ikke skal være så ked af det.

Mange hilsener

BørneBrevkassen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat