Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Jeg kan godt forstå, at du er træt af have så mange tanker, at det føles som om, hovedet er lige ved at eksplodere. Måske hjalp det lidt at skrive det ned, da du skrev brevet til os? Det kan i hvert fald være en måde at få lidt orden i tankerne.

Jeg synes ikke, du skal lade alle de tunge tanker spærre for alt det spændende, som du gerne vil ud og opleve i verden. Du har ret til at have et dejligt liv, og du skal så meget ud og se hele verden og møde en masse dejlige mennesker.

Du har allerede nogle fantastiske venner, som holder af dig. Du betyder sikkert meget for dem. Fordi du er dig! Fordi du er præcis, som du er.

Din mor stiller høje krav til dig, og det lyder som om, hun har misforstået noget. Man er ikke dum, bare fordi man er ordblind. Og det er ikke rimeligt, at du skal føle dig forkert. For det er du ikke.

Jeg tænker på, om du kan få en voksen til at hjælpe dig med at tale med din mor? Måske en af dem, du kender på efterskolen? For det er på tide, at nogen fortæller din mor, hvor ked af det du bliver. Og at det ikke er i orden.

Du kan også bruge dit brev her. Kan du vise brevet til din mor? Eller til din kontaktlærer eller en anden voksen, som kan hjælpe dig? Dit brev forklarer nemlig rigtig godt, hvordan det føles. Måske er du begyndt at tro, at det med ord ikke er din stærke side. Men hey - du har lige skrevet det her brev! Og sat ord på nogle svære følelser. Det er ikke alle, der kan det. Men det kan du!

Så jeg håber, at du vil skubbe de tunge tanker lidt væk og give plads til alle de drømme, du har.

Stort kram fra BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat