Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Glemt af min far

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 14 år

 

Det er helt forståeligt at føle som du gør, du er blevet ked af det og sur på din far over, at han ikke har ringet til dig.Det havde du glædet dig til og forventet af ham.

Du spørger om du overreagerer...og det synes jeg ikke, du gør. Følelsen af, at din far holder mere af kærestens datter end af dig, følelsen af svigt og ked-af-det - de følelser kan ikke være forkerte. De fortæller, at du savner din far og at du savner, at han viser dig mere opmærksomhed.

Måske vil det være en ide at sige til din far, hvordan du har det, så han ved hvor hårdt det er for dig, når han glemmer at ringe. Du kunne måske fortælle ham, at du føler dig svigtet af ham og at du bliver rigtig ked af det, når han glemmer dig. Hvad tænker du om det, altså at fortælle eller skrive til ham, hvordan du føler og du har brug for ham?

Hvis du synes det er for svært for dig at fortælle om, hvordan du har det, kan du skrive det ned i et brev...? På den måde har du al den tid du har brug for, til at formulere dig og til at få det hele med. Jeg synes nemlig, du er rigtig god til at forklare hvordan du har det i dit brev.

Måske kan du foreslå, at du, din bror og din far laver noget sammen, hvor det kun er jer. I kan planlægge, at I laver noget sammen nogle gange om måneden, hvad tænker du om det?

Sommetider er det nemmere at skrive om ens følelser til andre mennesker, både for en selv, men også for den som skal modtage brevet. Hvis du skriver et brev, vil din far få mulighed for at læse det på et tidspunkt, hvor han har fred og ro til det og måske kan han nå at tænke lidt over, hvordan han vil tale med dig om det næste gang du eller han ringer. Det kan også være, at din mor eller bedsteforældre kan hjælpe dig med at få snakket med din far 

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat